Hang de verkiezingsposter voor het raam en win een plasma-tv!

De Onafhankelijke Fractie roept alle inwoners van Oosterhout, Den Hout, Dorst en Oosteind op de paarse verkiezingsposter voor het raam te hangen. Wie gehoor geeft aan deze oproep, maakt kans op fantastische prijzen, waaronder een plasma-tv van 42 inch (107 cm). ‘Met deze posteractie willen we Oosterhout letterlijk paars kleuren’, zegt Gerard Oomen, lijsttrekker van de Onafhankelijke Fractie.

Komend weekend, op 20 en 21 februari, wordt de poster van de Onafhankelijke Fractie huis aan huis verspreid in heel Oosterhout. Wie deze poster vervolgens duidelijk zichtbaar voor zijn raam hangt, maakt kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een Samsung plasma-tv met een diameter van maar liefst 42 inch (107 cm). De eerste prijzen zijn een Nescafé Dolce Gusto koffiemachine, een Ninentendo Wii spelcomputer en een iPod Nano van 8 GB. Vijf dinerbonnen ‘twee voor de prijs van één’ voor restaurant het Koetshuys vormen de tweede prijzen.

Notariskantoor Heijkants & Offereins trekt de winnende postcodes en huisnummers. De winnaars van de eerste en tweede prijzen krijgen bericht op zaterdag 27 februari 2010. ‘De prijsuitreiking vindt plaats bij de verkiezingsmarktkraam van de Onafhankelijke Fractie, op het kruispunt van Kerkstraat, Arendstraat en Keiweg’, laat Oomen weten. De winnaar van de hoofdprijs, de plasma-tv, wordt getrokken op de dag van de verkiezingen, woensdag 3 maart 2010. ‘Ik kom de flatscreen tv die dag persoonlijk bij de winnaar thuis afleveren.’

Wie geen poster ontvangt maar toch aan de actie wil deelnemen, kan een exemplaar ophalen bij de stand van de Onafhankelijke Fractie tijdens de verkiezingsmarkt in het Oosterhoutse centrum op 20 en 27 februari. Iedereen woonachtig in de gemeente Oosterhout mag meedoen aan de posteractie, alleen bestuursleden, fractieleden en kandidaten van de Onafhankelijke Fractie zijn uitgesloten van deelname.

www.onafhankelijkefractie.nl
www.vooroosterhout.nl