GroenBrabant CeesNolteewebAfgelopen raadsvergadering werd stil gestaan bij het feit dat Cees Noltee al 25 jaar voor Groen Brabant in de raad zit. Ook vanuit hier een hartelijke felicitatie voor Cees en zijn steun en toeverlaat Nel.

Niet lullen maar poetsen

Met die uitspraak valt Cees goed samen te vatten. Hij staat niet bekend als raadslid die op zijn luie gat uw eurootjes op zit te slurpen maar als een raadslid die zich bijzonder verdiept in de materie die behandeld gaat worden. Cees is ook zelden tot nooit op een 'contradictio in terminis' te betrappen. De laatste keer is geweest toen hij uitsprak voetballiefhebber EN tevens Feyenoordsupporter te zijn.

Bacootje en Cees accorderen elkaar niet altijd. Dat is algemeen bekend. Cees wordt tijdens raadsvergaderingen nogal eens als een klein kind het woord ontnomen. Dat neemt niet weg dat ook uw Bacootje Cees als mens en raadslid kan waarderen. U hoort uw burgervader een positieve toespraak houden. Na de vriendelijke woorden van VVD en D66 komt Cees zelf aan het woord.

Geluid: