Het trieste nieuws: V&D verdwijnt uit Arendshof.

Het heugelijke nieuws: H&M zal het stokje van V&D overnemen.

watteDaarmee gaat een lang gekoesterde wens van veel Oosterhouters in vervulling. Reden genoeg voor natte billen. Dus ook bij de ORTS. Een mooie aanleiding voor de blije verslaggever van ‘Oosterhout Vandaag’ – voorheen Rondje Oosterhout - om eens met uw gemeentewoordvoerder Knarf te babbelen. Knarf is als vrijwilliger bij de ORTS betrokken geweest. Met die gezamenlijke geschiedenis de ideale ingrediënten voor een fijn gesprek, zou u zeggen.

Who are you to judge my anus? ***

Wat is er van Knarf geworden?
Knarf raakte in de bekendheid met kritische journalistieke stukjes in de krant. Hoewel BNdeStem hofleverancier ambtenaren is van uw gemeente, en gemiddeld 5 regeltjes aan raadsvergadering besteedt en honderden voorpagina`s aan cultuur, had niemand verwacht dat Knarf zo diep zou zinken tot schoffeerder van ex-collega`s. Tevens mag Knarf als gemeentewoordvoeder graag opdraven bij zijn ex-werkgever om te vertellen hoe goed hij het doet als voorzitter van het 'Productiehuis de Pannehoef'  uw gemeentebestuur bezig is met cultuur.

Knarf is definitief toegetreden tot de arrogante ballen van uw gemeentehuis. Met het gezicht van 'niemand doet ons iets' stapt hij vlot in besturen waar belangenverstrengeling aan de orde van de dag is – net als eigenlijk alles in zijn PvdA-club. Trieste schouwspellen als het dragen van Prupke haar paperassen, en als hijgende caddy achter haar aan sjokken, is de realiteit van de dag geworden. Je hebt er mensen bij die zich nergens voor schamen.

In het eerste geluidje dat we klaar hebben gezet is te horen hoe Knarf zijn ex-collega met een gemeen lachje in de zeik zet, door het laten doorschemeren dat voor onderzoeksjournalistje spelen heel wat meer nodig is dan een persberichtvoorlezertje van de ORTS. Ad voelde zich overdonderd en raakte meteen zijn vraag kwijt. Hij is in geluid 3 nog hoorbaar aangedaan. Bedankt dan maar weer, he Knarf. Het tweede geluidje laat het hele gesprek horen en in het derde geluidje hoort u de stadsmanager van Gemeentebelangen een vreugdedansje doen.