attentieUw raad vergaderde afgelopen dinsdag over de nota ‘Meerjarenplan integrale veiligheid 2015-2018’. Vaak een herhaling van zetten en stoere praat van uw Bacootje. Over uw burgervader gesproken, in zijn nieuwjaarstoespraak had hij aangegeven flink op kindermisbruik in te zetten.

Navraag bij bewoners ter hoogte van de Boerhaavelaan in Oosterheide leert ons dat ze niet op de hoogte waren van een eerder veroordeelde hardleerse pedofiel. Dan klinkt het allemaal stoer wat de bonnetjesman zegt maar is niet meer dan de door zijn eigen ingebrachte term in zijn eigen toespraak 'shutterputjespraat'.

Voor de liefhebbers van coffeeshops

Het was al op een briefje te geven dat die er nu niet, dan niet en nooit niet komt in Oosterhout. Het levert wel elke keer amusante geluiden uit uw raadszaal op wanneer het te berde wordt gebracht. U kunt er de klok op gelijk zetten dat AK-47 begint te schieten. De sneer naar PvdA - in de oppositie een heel andere insteek hebben – dat wanneer ze in 12 jaar coalitie hun kansen niet gegrepen hebben is niet alleen waar maar diep triest te noemen. Voor de PvdA dan. Helaas zijn er geen opnamen van maar wat hadden wij graag AK-47 aan zijn 3 Amerikaanse gasten in `T Zonneke uit horen leggen dat wij geen coffeeshop hebben toen ze daar naar informeerden. Voor de rest valt er het al bij u bekende gereutel over cameratoezicht en dergelijke te beluisteren.