×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/Rene/2014/alpeduzes

×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Alpe d Huzes

Zaterdag 8 februari jongstleden was er in Werkendam de spinning marathon van team Dongemond Cops and Friends. Dit team bestaande  uit captain: Cees de Bar Rijen, Ad Snoeren Oosterhout, Bastiaan Ippel Werkendam, Mitchel Verregghen Made, Rein Koertshuis Aouste-Sur-Sye Frankrijk , en de benjamin Aepril Frik uit Oosterhout.
Het team wat deze zomer de Alpe d’Hues gaat beklimmen voor het KWF.

Diverse evenementen worden gehouden door dit team om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goed doel, waaronder deze spinningmarathon. Na afloop heeft het team een mooie cheque in ontvangst mogen nemen, totaal leverde deze marathon €2200,50 op. De marathon werd gehouden bij sportcentrum Sportivity te Werkendam.  Groot respect voor alle bikkels die deze dag 4 uur lang op een spinningbike gefietst hebben, dit alles voor het goede doel.

Opgeven is geen optie, dat is het zeer zeker niet dat bewijs hebben alle deelnemers zaterdag met zijn allen al geleverd, dus laat die berg maar komen! Met dank aan: Sportivity Werkendam, Sport en test centrum v Drunen Raamsdonksveer, Peemen Auto's Den Hout, Heerema Zwijndrecht, de plaatselijke supermarkt en alle andere onbekende sponsors, en natuurlijk niet te vergeten alle deelnemers aan deze marathon. Namens het gehele team via deze weg, heel erg bedankt voor jullie medewerking steun en support.

Op 6 april staat een groot benefietconcert gepland in de Amerhal te Made.
Een benefiet concert met medewerking van The Dirty Daffodils (uit Eindhoven), De Bijtels uit de regio Breda, en als klap op de vuurpijl de Present Danger uit Kaatsheuvel de succesvolle Metallica tribute band die net terug zijn van een tour door Amerika.

Er zal bij restaurant het Panorama te Drimmelen een blues avond zijn met medewerking van een keur aan muzikanten, die gezamenlijk zoals vorig jaar zorg dragen voor een prima feest voor het goede doel.
Meer informatie hierover volgt.

Het team is te volgen op Facebook, Klik hier..
Op de Facebookpagina kun je alles vinden en zien van dit team met een geweldig stel mensen.
Steun dit team en doneer via deze link.

Sta allemaal op tegen de kanker blijf ze volgen, en kom ook naar de evenementen van team Dongemond Cops and Friends. Allemaal voor de strijd tegen de kanker. Een uitspraak van teamcaptain Cees de Bar: “ Ik heb het gevoel dat er iets heel moois aan het ontstaan is”

“Opgeven is geen optie” Team Dongemond Cops and friends

{gallery}Rene/2014/alpeduzes{/gallery}