storpboner

Ook de ouwe brompottenclub van het CDA is viraal gegaan. De gemeenteraadsverkiezingen zijn immers in aankomst. We kunnen wel stellen dat het CDA –ondanks dat Wijers (VVD) bij de gedachte alleen al van een CDA in de coalitie vreselijk moest overgegeven- toch een welkome coalitiegenoot was om alle snode plannen er doorheen te drukken.

Zonder het redelijk stabiele CDA en mét het zieke, zwakke en misselijke PvdA had plannen erdoorheen drukken wel eens heel anders af kunnen lopen wanneer het op een meerderheid aankwam. Vooral door de nog slappere aftreksels als Oosterhout Anders en Oosterhout Pro, dat hetzelfde zieke, zwakke en misselijke PvdA gebaard heeft in dit Storp, zou een haatdragende stem tegen het zieke, zwakke en misselijke PvdA de stemming doen kunnen kantelen.

CDA Werkt

Dat is de slogan van het CDA, dus ook in het filmpje. Het is een grote zelfbevlekking van Willemsen; door Willemsen. De beste man heeft na de opname de gehele dag last van een boner gehad. Willemsen claimt allerlei dingen waarvan iedereen weet dat bepaalde zaken onmogelijk in een periode van 4 jaar van begin tot eind gerealiseerd kan zijn. Over de Besterd doen ze al meer dan 20 jaar, om maar eens een krentje uit de pap te vernoemen.

Ook haalt Willemsen de open zenuw Oranjewoud in zijn filmpje aan. Oranje.. wie? Juist, 1, 2 en 3 enz. De naam Oranjewoud is onlosmakelijk verbonden met dit Storp, aldus Willemsen destijds. Bekijkt u onderstaande foto`s even hoe zo`n mooie naam op het pand geprojecteerd is. Een naamsverandering neemt jaren in beslag, u heeft er nooit iets van mogen vernemen in alle discussies. Het moest immers alleen over de naam OW blijven gaan.

Het is dan ook een sterk gekozen naam voor langs de A27. Mensen die onderweg zijn naar de sociale werkplaats in Breda nemen dan ook verschrikt meteen de eerste afslag terug, omdat ze denken dat hun bedrijf plots in Oosterhout zit, maar dat terzijde.