wiet

Het college heeft schijt aan moties uitvoeren. Dit gevoel krijgt u als u de discussie over drugsstad Oosterhout van gisteravond beluistert.

Nu er een partij, Pro Drugsverslaafd, ook mee wil doen aan de gemeenteraadsverkiezingen kwam het voor partijen in het kader van dezelfde gemeenteraadsverkiezingen goed uit om hun eigen landelijke platte partijretoriek te etaleren. Discussie over coffeeshop dus. Met daarbij opgemerkt dat Pro Drugsverslaafd niet de kans kreeg om drugs te promoten. Onze Wereldkampioen Ruimtelijke Ordening was, omdat het de portefeuille van uw burgervader betrof, voorzitter en drukte de partij vakkundig weg omdat Pro Drugsverslaving niet het verschil tussen een stemverklaring en een derde termijn kon maken.

Met de landelijke regels over drugsbeleid branden wij onze vingers niet aan deze discussie. Zinloos. De plaatselijke drugsdealer die volgens D66 in dit Storp al 40 jaar gedoogd wordt en maar zijn gang mag gaan kan nu rekenen op de harde hand van uw Bacootje. Deze komt zeer fanatiek over als het over handhaving gaat. Ondanks de lachsalvo die hem gisteren ten deel viel tijdens zijn betoog.