vprowillemsenBovenstaande kop moeten we zo vaak vermelden dat we van armoede maar een macro aangemaakt hebben, en alleen nog maar een sneltoets hoeven te gebruiken om hem tevoorschijn te toveren.

Woensdagavond bij de behandeling van de nota “Reactienota zienswijzen ontwerp-bestemmingsplan Santrijn, herziening 1” had hij er weer een aan zijn broek hangen. Bij Oranjewoud kunnen ze onderhand een complete muur behangen met de moties van wantrouwen die de beste man al te pakken heeft in zijn wethouderperiode. .

We beginnen met Z.K.H. Wereldkampioen Ruimtelijke Ordening van Gemeentebelangen, in de volksmond ook bekend als de ‘Fopspeen’. De wollige “kijk mij eens geweldig zijn” bijdrages kunnen we onderhand wel dromen.

Hoewel enkele partijen, die erg voor het Huis van veul te Duur zijn, probeerde de bijdrage van Gezond Burgerverstand in het belachelijke te trekken waren er toch weinig tot geen afwijkingen van de standpunten van genoemde partij te bespeuren. Deze blijft tegen een te duur theater voor een klein publiek. Let ook op de oorveeg van uw Bacootje die hij aan de Fopspeen uitdeelt.

Klap op de vuurpijl van Groen Brabant

Cees Noltee ging gigantisch over de rooie toen hij na zijn eerste termijn van GBV te horen kreeg dat een monumentale boom die Cees aan het hart gaat al gekapt was. Willemsen gaf in zijn eerste termijn aan dat de monumentale boom onderdeel is geweest van het Masterplan Santrijn, dat door de raad in 2012 al was vastgesteld. Zelfs de vader van Marcel Willemsen werd door Cees Noltee erbij gesleept om de vertoonde machtsvertoon toe te schrijven aan een familietrekje.

Oude dooslink.

Kortom, voor een bijna huilende wethouder kunt u de fragmenten beluisteren.