logo-storp-pngDeel 3

U hebt onze andere delen kunnen volgen en daar werd door Thuisvester, bij monde van Jan Pooyé, beloofd om na 3 dagen contact op te nemen om te vermelden of Thuisvester iets voor het gezin van van Ginneken kon betekenen qua opslag werkmaterieel.

Hedenmiddag kwam Jan Pooyé op bezoek bij het gezin en had nieuws. Er gaat een contract met voorwaarden over een opslagplaats opgemaakt worden en naar alle verwachting zal dit contract volgende week getekend worden. Het gezin van Ginneken is dolblij met de loyaliteit van Thuisvester.

Dinsdag hadden we Henk van Ginneken een reactie gevraagd. Vanmiddag belde hij dat hij daar geen behoefte aan heeft. Ik (JdV) hoefde alleen te stellen dat de uitspraak van het gerechtshof te S Hertogenbosch er niet om loog. Dat is dan ook gebeurd.

Op zijn vraag of wij wel kleurloos zijn zoals we zelf stellen: Ja.
Wij hebben gefilmd en gefotografeerd en zelf geen uitspraken op deze site gedaan. De gemeente wilde de Contreie ontwikkelen. Fam. Van Ginneken had grond die de gemeente graag wilde hebben om dit te kunnen realiseren. Henk van Ginneken is een raadslid en heeft de grond aan WSG verkocht waarna het in bezit van Thuisvester is gekomen. Dat is toch een item voor Storp.nl. Dus ook het ver- of gevolg daarvan.