beso judasEen langlopend familieconflict kreeg vandaag een vervolg door de uithuiszetting van Wim van Ginneken en zijn gezin uit het ouderlijke huis aan de Vrachelsestraat 23 te Den Hout.

In deze kleine docu van 2 delen ziet en hoort u de ins en outs over deze kwestie.

Deel1 De ontruiming

Deel2 laat in eerste instantie een rit naar het Slotjesveld zien om aldaar een slaap- en verblijfplaats voor Wim te regelen. U ziet en hoort uw Bacootje zeggen dat de gemeente geen speler is in deze kwestie. Bacootje heeft daar gelijk in. De ontmoeting duurde heel wat langer, maar daar als iedereen zijn zegje heeft gedaan men in een loop beland hebben we het overtollige weggelaten. Toch had men op enig coulance gehoopt voor Wim en zijn gezin, daar dit alles buiten hun schuld gebeurt. Maar ja, helaas is Wim geen burgemeester en ruimte bij de brandweerkazerne voor een mutsbedrag zit er voor hem dan ook niet in.

De familie liet zich niet wegsturen en belde Thuisvester met het verzoek om een van twee directeuren te sturen. Thuisvester voldeed aan dat verzoek en kwam in de persoon van Jan Pooyé de familie uitnodigen om in het kantoor van Thuisvester te overleggen. Thuisvester wilde liever niet dat er gefilmd werd en zodoende werd afgesproken dat de concrete afspraken wel op band vastgelegd mochten worden. U ziet deze uiteraard aan het eind van het filmpje. De familie is zeer correct ontvangen door Thuisvester.

Foto`s, met dank aan Robby van leeuwen voor de ondersteuning.

Fotoverslag ©René Frik