gem-monumentLandelijk is er veel weerstand tegen hondenbelasting. Ook in Oosterhout zijn er bezwaren ingediend tegen de hondenbelasting; die voor alles en nog wat gebruikt wordt in dit Storp. Mocht u meer dan 1 hond hebben bent u helemaal de Sjaak in dit dorp. Voor de tweede hond betaalt u al het dubbele van 1, dus 2 honden voor de prijs van 3 honden. Dan is het zeer opmerkelijk dat zelfs hondenbelastinggeld ingezet wordt om wat vrinden(?) van wat inkomen – die ze waarschijnlijk niet zelfstandig kunnen genereren met hun kunstwerk - te voorzien.

Uw gemeente heeft H19 gevraagd, omdat deze voor jong en oud het centrum voor de kunsten van Oosterhout is, met een ludieke actie te komen om het probleem van hondenpoep bespreekbaar te maken.

Als je dan toch met gratis burgergeld strooit geef het dan aan H19 horen we u zeggen. Maar nee, uw gemeentebestuur schakelt het anti-bode kamp in.

Bij onze zuiderburen, waar Stad en Streek steeds meer een feelgood pagina van het Slotjesveld is geworden, kunt u lezen dat Stichting BOCK een ludieke actie met bordjes met hondendrol uitgezet heeft in ons Storp. Dit alles onder het mom van: Eerst Eten. Het zou de ergernis over hondenstront moeten verbeelden. Waarschijnlijk valt er maar uit 1 ei te broeden in het Storpse. Dingen uitzetten in het Oosterhout is net zo hip als de flashmob in 2003 .

Maar wat zit er achter al deze opdrachten?
De onrust, die er nog steeds in de PvdA is, trachten in de kiem te smoren omdat er volgend jaar verkiezingen zijn?

Stem PvdA, zelfs uw hond is niet veilig en wordt uitgebuit.