einstein

Arnoud Kastelijns had genoeg van het fractievoorzitterschap van Eigen Gemeentebelangen en heeft bedankt om nog langer de kar voor de winkel- en centrumbewoners-tegen evenementen-in-binnenstad-partij te trekken. AK 47 stapt per direct op en Eigen Gemeentebelangen zal nu Walther Hoosemans als fractievoorzitter kennen. Of de partij met deze zelfbenoemde Wereldkampioen Ruimtelijke Ordening een stap vooruit maakt zal nog maar moeten blijken. AK 47 zal wel als raadslid aanblijven.

Arnoud Kastelijns kijkt naar eigen zeggen terug op een succesvol leiderschap. Wij zagen echter bij ieder verkiezingsjaar dat Eigen gemeentebelangen zetels inleverde onder de leiding van AK 47. Wij zullen dan wel scheel zijn. Arnoud kon zijn drukke bezigheden niet meer combineren met het fractievoorzitterschap van Eigen Gemeentebelangen. AK 47 zegt dat er geen druk op hem uitgeoefend is om te stoppen. Bij onze zuiderburen geeft hij wel toe dat er tussen hem en onze gemeente spanningen waren over aan hem uitgedeelde boetes wegens wildplakken voor zijn evenementen. “Ze moeten altijd mij hebben”, horen we hem dan zo gekwetst huilie huilie  zeggen.

Zoals eerder gezegd moet u niet denken dat het democratisch denken bij Eigen Gemeentebelangen ineens terug is met Walther Hoosemans als fractievoorzitter. De beste man, bij wie elke belangstelling voor hem als de beste Viagra werkt, heeft eerder al bewezen niet te schromen om in een kansloze zaak toch nog fopspenen uit te delen. Dit getuigt van intense haat tegen alles en iedereen die het niet met zijn gedachtegang eens is.

U zijt gewaarschuwd.