Uw gemeentesecretaris (PvdA) speelt een hoog spelletje. Vergetend dat de eerste in een gemeente die op een schopstoel zit juist zijn eigen functie is. Ook de bokkensprong die hij Frank Lambregts - vroeger o.a. als Knarf kritisch over uw gemeentebestuur schrijvend - liet maken is opmerkelijk te noemen. Willens en wetens zelf leugens de wereld in helpen, via de vrienden van Frank bij BNdeStem.

Nu ook de einddatum nadert waarop er wettelijk gereageerd moet worden op het WOB-verzoek van een kritische burger, wordt op de valreep bij de vrienden van Frank een lulverhaal opgehangen. Hopende dat met alle ophef over de verkiezingen deze bui snel overwaait. Een doorzichtige tactiek die al lang achterhaald is.

Het ging toch maar om 200 euri Knarf?

Navraag in uw gemeentehuis - gisteravond nog - leerde ons dat Frank Lambregts het bericht, dat het declaratieschandaal slechts € 200,- bedroeg, in opdracht van uw gemeentesecretaris Paul de Ridder (PvdA) naar buiten moest brengen. Dit tot groot verdriet van uw college. Deze kon het echter niet meer terugdraaien, daar het kwaad al was geschied. BNdeStem was al tot publicatie overgegaan na op Storp vernomen te hebben van het onderzoek dat naar uw Bacootje ingesteld was.

Nu schijnt het de gewoonste zaak van de wereld te zijn dat alles en iedereen elkaar naait in het Vampire State Building aan het Slotjesveld. Bacootje naaide zijn collegelid Willemsen er weer bij met zijn heg. Nu is het Bacootje zelf die met de billen bloot moet. Tweehonderd euri zijn er ondertussen al 294 eurootjes geworden. Zonder dat u nog maar 1 bonnetje heb mogen zien.

Terugbetalen is schuld bekennen

Burgemeester mr drs Bacootje is nota bene jurist. Dan mogen we aannemen dat hij zeker op de hoogte is van de regels die voor het burgemeesterschap gelden. Artikel 3 lid 3 zegt het al. Uw raad heeft gefaald door het gedogen van een langduriger verblijf buiten Oosterhout van uw Bacootje, zonder ook maar een enkele controle uit te voeren. Vandaar dat ze nog steeds over peanuts praten, en deze faalzaak liever snel vergeten.

Uw raad heeft toch al een traditie van het toestaan van privileges van collegeleden. We noemen maar het gratis wonen in een door uw gemeentebestuur opgekocht huis door een wethouder. Bacootje zal vast gedacht hebben dat bij zo`n raad een declaratietje hier en daar niet op zal vallen. Dit doet echter niets af aan het feit dat Bacootje bewust het randje van het toelaatbare heeft opgezocht.

Over de opslag van zijn kiplederen bankstel verklaart hij spullen opgeslagen te hebben in Breda. Omdat Oosterhout niet over opslagplaats beschikt. Tevens verhuurt uw gemeente publiek bezit (brandweerkazerne) voor slechts € 50 aan uw Bacootje.

Gezien de prijzen van commerciële opslagruimten toch ook een verkapt financieel kadootje. Maar als Bacootje het mag, mag u het ook. Goekope ruimte kunt u huren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Storp.nl doet rechtspraak

Gezien uw raad gedoogd heeft dat uw Bacootje langer dan 2 jaar mocht aanmodderen, en daarmee in het BING-rapport een 'eigen schuld, dikke bult' krijgt, hoeft u van die kant weinig te verwachten. Wij wachten af wat de complete beerput zal zijn. Niet wat bonnetjes nakijken bij een steekproefje, maar het complete verhaal.

Vandaar de volgende uitspraak. En daar moet u het mee doen.

Woordvoerder gemeente

Gezien het verleden van uw woordvoerderd gemeente, die als anonieme hufter onder het pseudoniem Knarf kritische stukjes over uw gemeentebestuur in het Stadsblad schreef. Gezien dat de woordvoerderd van uw gemeente als journalist bij BNdeStem kritische stukjes over uw gemeentebestuur schreef. Gezien het feit dat hij nu van uw centen betaald wordt om namens hetzelfde gemeentebestuur onwaarheden de wereld in te sturen.

Veroordelen wij hem tot 6 maanden lollies op maat te likken bij Jan Harm Spijkervet.

Daarbij opgemerkt dat dit van boven naar onder dient te gebeuren. Van beneden naar boven likken is uit den boze, daar dit immers al tot het dagelijkse behoord en dan alsnog als een warm bad aanvoelt. Na deze periode dient de woordvoerderd in functie tot handhaver teruggezet te worden.

Gemeentesecretaris (PvdA)

Deze heeft gefaald en nog eens gefaald en dient direct zijn biezen te pakken.Dit in navolging van een goede traditie dat een gemeentesecretaris altijd als eerste sneuvelt.

ps Hans Redert. Vergeet het maar.

Bacootje (VVD)

Gezien al het geschrevenen hierboven heeft deze de grens overschreden. Ondanks de wijzende vingers naar uw raad. Gezien dat Bacootje te lam is om dat kleine stukje naar Tilburg te reizen, en daarom u maar op extra kosten jaagt. Schuld bekend heeft door een bedrag terug te storten.

Dient Bacootje, met kiplederen bankstel en al, direct over onze Storpgrenzen geflikkerd te worden. Met oneervol ontslagbriefje kan hij dan de grens in Hilvarenbeek gaan opzoeken.