Vervolg vuilniscontainertest

containertestIn navolging van de bovengrondse cocons in Slotjes-Midden,zijn wij nu,in navolging van de rest van ons Storp,nu ook de ‘trotse’ gebruikers van een ondergrondse vuilopslag. Het ziet er een stuk beter uit moet ik zeggen.Tenminste als je er je vuil in kwijt kunt. Ondergetekende en verscheidene buurtbewoners merkten al snel dat die apparaten niet werkten.Dus aan de Dr Janssenlaan staat het vuil al naast deze zuilen,fijn toch!

Heeft allemaal iets te maken met dat de pasjes niet zijn ‘gelinkt’ met de containerleesapparatuur. Ja,de techniek staat weer eens voor niets.

Bij de unit-afvalverwijdering kon men het euvel en de eventuele oplossing nog niet geheel duiden,aldus Dhr. Van Lanen.Er moest eerst met zijn baas,Dhr van der Linden overlegd worden. Op de vraag of de bewoners dan nog een bericht krijgen wanneer die containers operationeel zijn,kon ook geen antwoord worden gegeven. Voorlopig moeten de oranje zakken ’s maandags gewoon op straat worden gezet.En ik zou zeggen,blijf dat doen,totdat er vanuit de gemeente een eensluidend bericht komt dat die containers werken.

Eén geruststelling,als U heeft geprobeerd om een container te openen en hij werkte niet,gaat dat niet van Uw tikken af.

In de door de bewoners ontvangen brief (Bewonersbrief Bewonersbrief) wordt er gezegd dat het bedrijf Bwaste brieven zou bezorgen wanneer er met de werkzaamheden zou worden begonnen,tevens zouden zij melden wanneer de zuilen operationeel zouden zijn. Deze informatie was onjuist,vertelde mij Dhr, van Lanen (afvalverwijdering). Maar wat dan te doen met je huisvuil,laat vele mogelijkheden open.

"U kunt het altijd naar de milieustraat brengen."
Ja,of ik daar mijn afvalstoffenheffing voor betaal!!! Ik hoop dat de gemeente het fatsoen heeft om ons bewoners in een brief een en ander uit te leggen,want waar wij niet op zitten te wachten zijn een stelletje hanhufters die in de vuilniszakken op zoek gaan naar een adres, om de bewoner een prent te geven terwijl er bij de milieustraat blunders worden gemaakt.

Wij willen op een fatsoenlijke manier ons vuil kwijt!

 vuilopslag

vuilopslag

René Reimer