Heeft U het ook al gehoord? Nou ik wel!

Als het aan het gemeentebestuur (B&W) ligt heeft de ORTS ons aller lokale omroep na augustus geen behuizing meer. De huur is opgezegd en zoek het zelf dan maar verder uit of zoiets moet de gemeente gedacht hebben. Als er geen deugdelijke oplossing komt, lijkt het waarschijnlijk dat de ORTS na augustus niet meer bestaat en de zender op zwart gaat. Dus geenn Centraal Café meer, geen Radioprogramma's geen KRTS en ga zo maar door.

Het lijkt wel of het gemeentebestuur (B&W) helemaal geen belang meer hechten aan de gemeenschap. Buurthuizen moeten sluiten, zwembaden gaan dicht, bibliotheken moeten maar naar 1 plaats. De EHBO mocht het zelf uitzoeken en nu dus de ORTS als ik het goed begrepen heb. Maar is wél 19 miljoen over van het Culthuis, Véél geld wordt uitgegeven aan nieuw slotparkje, bruggetjes, muurtjes en andere onzin. U roept maar.

En zoals de burgervader zegt: "U komt er toch nooit achter wat ik daar heb gestemd, want dat stemmen gebeurt met anonieme stemkastjes" blijft alles wazig en onduidelijk. Ach, en wie denkt dat je met stukbezuinigen de economie aanzwengelt... moet maar weer eens naar een bijscholingscursus.