Gemeente Oosterhout houd eigen handhaver hand boven het hoofd .


De gemeente heeft in november 2010 ineens besloten dat er een intercidenten onderzoek moest komen onder het personeel bij de handhaving Oosterhout, terwijl veel van die mensen al jaren daar werkten. Het intercidenten onderzoek was nodig om meer samen te gaan werken met politie en het gebruik van een portofoon.( zeggen ze ) Alle medewerkers hadden allemaal al een verklaring omtrent gedrag moeten overleggen voor dat ze aan de slag gingen als handhaver ( Buitengewoon opsporingsambtenaar ).

Nu is het volgende aan de hand , drie handhavers hebben in december 2010 een negatief advies gekregen op het intercidenten onderzoek . Twee van de handhavers waren inhuur via een beveiligingsbedrijf en één van hen was een gemeente ambtenaar . De twee handhavers van het beveiligingsbedrijf werden meteen op non-actief gezet en daarna de deur gewezen, maar de gemeente ambtenaar mag na een tijdje op non-actief te hebben gestaan nu weer aan het werk en wordt zelfs met open armen ontvangen . Dit is dus compleet van de gekke dat er met twee maten gemeten wordt .

Zo werkt het blijkbaar bij de gemeente Oosterhout.
Verder is het voor de gemeente ambtenaar wel fijn dat hij nog een baan heeft , maar de andere die in het zelfde schuitje zitten hebben geen werk meer . Dit wilde ik even kwijt aan al de lezers van de site

Afz een handhaver die thuis zit