Nieuwbouw brandweerkazerne Den Hout

logo storp pngDe huidige brandweerpost in Den Hout voldoet sinds 2012 niet meer aan de RI&E eisen. De vrijwillige brandweerlieden kleden zich om pal naast de tankautospuit (hierna TAS) met draaiende motor. Er is geen afzonderlijke kleedruimte. Er is geen gescheiden sanitaire ruimte en de instructieruimte is te klein om instructieavonden voor het gehele team te organiseren. Bovendien is er geen aparte bevelvoerderskamer, zoals gebruikelijk is in de overige kazernes.

Bij een volgende controle van de Arbeidsinspectie ligt het voor de hand dat deze besluit de post te sluiten, met alle gevolgen van dien.

Bovenstaande is een stukje uit de inleiding van de nota 'Nieuwbouw brandweerkazerne Den Hout' waarover uw raad eens lekker met uw Bacootje over het ingediende bonnetje van € 500.000,00 kon babbelen.

 

Inloggen