calimeroDe discussie rondom de Bromtol en de daarmee gepaard gaande gelden kan u niet ontgaan zijn. Oosterhout was daardoor al enkele malen wereldnieuws in Nederland. Bij aanvang discussie hoort u dan ook uw Bacootje uw raad smeken om vooral gewoon die € 4,25 miljoen te voteren en verder hun bakkes te houden.

Het geitenpaadje

U kunt aan het uiteindelijke stemmen horen dat het weer eens een ouderwetse coalitie tegen oppositie aangelegenheid was. De kogel is immers al door de kerk. In zo`n geval zoek je van ellende dan maar naar mogelijkheden die er nog resten om de boel te frustreren. Daar er geen zeldzame vleermuizen voorhanden zijn op die rotonde kwam PvdA van armoede maar met de jaarmarktvergunning op de proppen. Ook die move mocht een schone dood sterven.

Uw Bacootje is met een nieuw microfoonsysteem aan het spelen. Die ‘ding dong’ geluidjes die te horen zijn, zijn ons ook nog wat een raadsel. Daar het niet om een speciale aanbieding gaat zal het vast te maken hebben met het snoeren van iemand anders mond. Uw Bacootje kennende gaan we die geluidjes in de toekomst nog vaak horen.