Oosterhout kun je niet aan voorbij!!!!!!!!

Maar je moet wel vanwege alle wegen die tegelijk afgesloten worden bv. Maar ook vanwege de bevuiling op sommige plaatsen. Onze kinderen worden van alle kanten gestimuleerd om te gaan sporten dus heb ik mijn kinderen opgegeven bij OIB (oosterhout in beweging) Zo ging mijn dochter leuk op skeelerles .Dat was bij de handbalveldjes achter de vokohal, bij zwembad de blikken. Maar leuk kun je het niet noemen want het is vreselijk hoe het er daar uitziet.

Om er te komen moet je eerst een pad over wat bezaaid is met glas. Daar aangekomen moet je onder een kapot hek door en moet je oppassen om weer niet in het glas te trappen.Als je je skeelers aan wil trekken kun je niet op de bankjes gaan zitten want die zijn Helaas afgebroken. Het is er vreselijk vies.Het grasveld ligt bezaaid met afval. Blikjes ,glas,vuil papier,vuile rubber handschoenen,hennepzakjes,noem maar op.

Maar het is nog het ergste dat het er gewoon gevaarlijk is. De banken die afgebroken zijn liggen daar op het gras met grote houten splinters. Uit de betonnen stukken van de bank steken grote schroeven, en beugels waar de schroeven uitsteken liggen gewoon op het veld. Ik ben echt geen zeur als er wat afval ligt, maar hier laat ik mijn dochter echt niet meer sporten. Ze kan amper op haar skeelers staan dus als ze achterover valt in een schroef is het te laat.

Sommige mensen weten wie het doen maar politie kan blijkbaar weer niets er aan doen. Opgeruimd wordt er ook niet want de gemeente zegt dat dat stuk grond niet van haar is. Vanuit het Oelbert sturen ze wel eens een leerling die straf heeft om daar te gaan prikken,maar daar is het probleem natuurlijk niet mee opgelost. OIB zal toch met iets anders moeten komen dan deze vuilnisbelt, want anders gaan veel ouders wel voorbij aan Oosterhout familiestad.

 

Een bezorgde ouder