Veel inschrijvingen voor de touringcarbedrijven

Gisteren werd bij touringcarbedrijf Van Mook in Oosterhout de eerste editie van TourVision georganiseerd. Op het evenement waarbij het werven van nieuw personeel in de touringcarbranche centraal stond kwamen ongeveer 200 bezoekers op af. De deelnemende Touringcarbedrijven spreken van een groot succes omdat veel bezoekers zich hebben ingeschreven voor een vervolg gesprek.

TourVision is een samenwerkingsverband van 6 touringcarbedrijven uit Noord-Brabant en de Logistieke Opleider Transvak BV. Op TourVision konden de bezoekers ervaren en beleven wat het beroep van touringcarchauffeur inhoudt. Geïnteresseerden kregen de kans om in een simulator ervaren hoe het voelt een groot voertuig te besturen. Iedereen met een B rijbewijs kon zelf achter het stuur kruipen van een touringcar van verkeersschool Blom. Ook was er een sessie klantvriendelijkheid in de bus. Touringcarbedrijven presenteerden zich en wisten door middel van reisverslagen en foto’s een impressie van het vak van touringcarchauffeur te geven. Opleidingsadvies was volop te verkrijgen bij de aanwezige opleiders. Voor de echte diehards was er een wedstrijd inladen van koffers in een touringcarbus. Uitdagingen waren volop aanwezig in wedstrijden kofferladen en sneeuwkettingen omleggen.

Voor diegene die na TourVision serieus overwegen om touringcarchauffeur te worden wordt er op 25 maart een opleidingsinformatieavond georganiseerd. Ook wie niet op TourVision aanwezig kon zijn kan alsnog via de website www.tourvision.nl zich alsnog inschrijven voor deze opleidingsinformatieavond.

Voor filmpje Omroep Brabant klik hier.