Trucktoer 2008

mama`s en papa`sAfgelopen zaterdag was het weer zover: de Stichting De Mama’s en de Papa’s organiseerde voor de 9e keer een trucktoer voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Op 20 september jl was hiervoor in Café de Kloek tijdens de playbackshow een leuk bedrag opgehaald in aanvulling op de donaties van de verschillende sponsors. Na een herfstige week deden de weergoden ook nog een duit in het zakje voor het goede doel en zorgden zij voor lekker droog weer met een paar plagende wolkjes aan een blauwe lucht; kortom ideaal trucktoer weer.

Vanaf 10.00 uur kwamen de chauffeurs, motorrijders en gehandicapten met begeleiders binnendruppelen op het terrein van Van Mook en kon de stoet van 72 vrachtwagens omstreeks 11.30 uur een begin maken met de route. Deze voerde ze door Raamsdonksveer, Made, Den Hout, en natuurlijk een stukje Oosterhout tot aan de Manege De Vijf Eiken in Rijen waar iedereen aan het begin van de middag werd opgewacht met een lekkere lunch en het nodige vertier; zangers Rob Mutsaers (van Café de Stapmolen) en Boy kregen de dansvloer vol en Kaai-3 (2e plaats winnaars van de Playbackshow) zorgde met frontman Eus Roovers voor een gezellig dans- en zingfestijn.

Omstreeks 15.00 uur stapte iedereen weer op de motor en in de vrachtwagens en begonnen ze aan het laatste gedeelte van de rit die slingerde door Rijen en Dongen om in Oosterhout weer op het terrein van Van Mook tot stilstand te komen. Daar werden ze natuurlijk door familie en bekenden als ware helden onthaald onder een luid getoeter om daarna moe maar voldaan richting huis te gaan, maar ik weet zeker dat iedereen die mee heeft gedaan aan deze toer, hetzij als rijder, mee-rijder, begeleider (politie, ehbo), organisator; noem ze allemaal maar op, weer kan terug kijken op een geweldig gezellige dag en dat er alweer wordt uitgekeken naar volgend jaar; en dat wordt speciaal want dan organiseert de Stichting De Mama’s en de Papa’s de trucktoer voor de 10e keer en dat belooft een groot feest te worden!

Voor iedereen die er niet bij was maar wil weten hoe gezellig het dit jaar was (en voor al degenen die er wel bij waren en het graag terug zien)

Kijk op Mamasenpapasweb.nl en kijk bij foto albums 2008; daar vind je alle foto’s die ik heb gemaakt tijdens dit supergeweldige evenement!

Graag tot volgend jaar!
Jolanda Janssen-Spin

Inloggen