Schrijft u maarIngezonden brief:

Ik las in ons Piepstemmeke van de Actie Stadshart en de presentatie van de zgn. inspiratieborden . Mijn eerste gedachte toen: daar heb je zo'n onzinnig idee van ons Storpsbestuur. Wederom een project waar ons duur betaalde gemeentelijke beslastinggeld aan verspild wordt. Inspiratieborden waar iedereen zijn lumineuze ideeën voor ons storpscentrum mag noteren. Kom nou toch, storpsbestuur , geloven jullie dat echt? Ik ben echt geen koffiedikkijker, maar ik wist meteen deze inspiratieborden een kliederboel zouden worden.

En mijn gedachte is uitgekomen. Wat zag ik vorige week op die borden geschreven staan: allemaal onzin. Alleen maar heel veel schuttingtaal. De enkele "echte" inspiraties laten zien dat de jeugd in ons storpshart alleen maar een coffeshop of gokhal wil. Ook wenst iemand een jeugdcafé in de Klappeijstraat (opm. daar hebben we Outflow toch voor?).

Vandaag, dinsdag de 29e en bijna een week later, was dezelfde schuttingtaal nog steeds te lezen op het bord in Arendshof. Je zou toch denken dat ondertussen deze borden even schoongepoetst zouden zijn. Oh, ja, t's vakantietijd en de poetsambtenaar is natuurlijk op vakantie.

Zie bijgaande foto's van de inspiratieborden en het geklieder wordt zichtbaar.